De zomer begon fantastisch met een mini-vakantie bij het Verborgen Verblijf, waar je je zonder electra moet zien te redden. Koken op houtvuur dus, op prachtige kachels of de 'buitenkeuken'.
Deze nacho's maak je met evenveel gemak op de BBQ of boven een open vuur. Lekkere snack!!!
Wat heb je nodig :
een alubakje, en stevig alufolie
nachochips naturel
rode paprika, ui, groene peper of wat jalapeno peper uit een potje
zure room
geraspte kaas
evt. mexicaans kruidenmengsel (bv. picadillo van Jonnie Boer)
eventueel erbij: guacamole
Zo maak je het:
Leg onderin het bakje een laag chips
Snijd alle groenten klein en meng ze met de rest van de chips
Vul de bak met het mengsel, afgewisseld met een handje geraspte kaas
Eindig door de zure room over de bak te verdelen.
Vouw een groot vel stevig folie om de bak, vouw de randen dicht!
Zet de bak ca. 10-15 minuten aan de raand van de BBQ of kachel.
Niet TE heet, je wilt in feite vooral de kaas doen smelten!
-voorzichtig openvouwen!, serveren met guacamole-
Geen opmerkingen:
Een reactie posten