Nauwelijks anderhalve maand geleden gaf ik hier aan vaker volledig vegetarisch te willen cateren, en nu sta ik al aan de afwas van de eerste ‘full-veggie’ klus!! Natuurlijk is het altijd spannend om een niche op te zoeken; ík kan wel geloven in de vegetarische trend, maar willen mijn klanten dat ook? Ik merk dat mensen nog wel eens twijfelen over een feestje 'zonder vlees', kennelijk voelt het nog steeds een beetje 'rebels'. De klant van vandaag was meteen enthousiast over het menuvoorstel dat ik haar stuurde. Prima, doen!
En zo kwam het dat ik vanmiddag mijn autootje volpakte met kratjes en boxen. De reacties na het opmaken van de schalen waren al enthousiast, ik hoop dat ze genoten hebben van het buffet voor 23 personen....
En zo kwam het dat ik vanmiddag mijn autootje volpakte met kratjes en boxen. De reacties na het opmaken van de schalen waren al enthousiast, ik hoop dat ze genoten hebben van het buffet voor 23 personen....
Menu
Tomatensoep van geroosterde tomaten
Turks en Marokkaans brood 'plus'
roomboter met zeezout, roomkaas met verse kruiden
Salade van gemengde tomaten
Burrata, olie, rode peper, Oost-Indische kers
Marokkaanse rijstsalade
gedecoreerd met verse eetbare bloemen
Plaattaart met venkel en geitenkaas
Verse fruitsalade
(met luxe ijshoorntjes voor de kids)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten