De kookboeken liggen op tafel voor een heel andere klus: "Ingesneeuwd 2015". Eígenlijk is het een mini-indoor-popfestival, zoals we in de zomer ook organiseren in Noordwijkerhout. Omdat we altijd nieuwe excuses verzinnen om de lokale en regionale bandjes een podium te geven bedachten we afgelopen winter dit evenement en het was een top-dag.
Ingesneeuwd is een heerlijke illusie, ditmaal op 10 januari 2015. De skivakantie zit er op, maar juist als we ingepakt zijn en wachten op de bus die ons naar de luchthaven rijdt barst een sneeuwstorm los. De nieuwe hotelgasten stuiven wit besneeuwd de lobby in, het is slecht weer geworden. We hebben geen andere keus dan nog te wachten in de lobby; het kan nog wel even gaan duren voor er weer gevlogen kan worden. We moeten ons maar vermaken. De eigenaar van het hotel vraagt de vertrekkende artiesten om nog één keer hun instrumenten te stemmen. De kok schiet de keuken in om snel een simpele maaltijd te bereiden voor al die extra gasten.... Dit wordt een feestje!
En ik ben de kok. Op het menu: peposo met brood en een frisse salade, penne met ragu di Sanne, en een heerlijke minstrone. Slow cooking op z'n Italiaans. Natuurlijk is er wat lekkers bij de koffie, schenken we italiaanse wijn en maak ik een lekker toetje....
Oh ja , op papier klopt alles nú al......
Geen opmerkingen:
Een reactie posten