De afgelopen maanden ben ik zó druk geweest met koken dat ik niet eens de tijd heb genomen om jullie bij te praten over alle projecten.
Couscous & Appelmoes rolt van de ene succesvolle aflevering naar de volgende. Aflevering 3 doken we in de Poolse keuken. Onder leiding van Agnieszka, die normaal werkt in de keuken van een Noordwijkerhouts restaurant toverden we gevulde koolrolletjes, pannenkoekjes met paddenstoelenvulling, bietensoep en pavlova's op tafel.
Afgelopen weekend verkenden we onder leiding van Fariha de Afghaanse keuken. Een geweldige bonensoep, rijst volgens traditie met wortel en rozijnen... een mooie salade en heerlijke bijgerechten...
Maar bovenal waren het heerlijke inspirerende dagen. Dagen waarop we kennis maakten met lieve, getalenteerde vrouwen die enthousiast voor en met ons de keuken indoken, waarop we leerden over gebruiken en tradities en waarop we boven alles Noordwijkerhouters bij elkaar aan tafel kregen. Het is met recht een heerlijke kookclub!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten